HSE TIMMERWERKEN

OPBOUWEND

Hoogwaardig, snel en efficiënt
Marcel van Winsen startte in 2003 met een eenmansklusbedrijf. “Ik kon wel goed leren, maar wilde liever met mijn handen werken. Dus ik ben gewoon maar begonnen. Al snel kreeg ik timmerwerk voor een woningcorporatie. Toen bleek dat ik ook goed was in het onderhouden van de contacten met bewoners, kwamen er steeds meer opdrachten.” Intussen maakte zijn broer Daniël zijn HBO-opleiding werktuigbouwkunde af. In 2007 zijn ze samen HSE Timmerwerken begonnen. HSE staat voor Hoogwaardig-Snel en Efficiënt.

“We specialiseerden ons in deuren, ramen en kozijnen en deden vooral projecten met veel van dezelfde woningen. Dat liep zo goed dat we mensen konden aannemen.” Maar ook wij kregen te maken met teruglopende aantallen opdrachten. “In 2010 zijn we weer helemaal teruggegaan naar de basis en met z’n tweeën verder gegaan. We werken vooral voor de zakelijke markt: woningcorporaties en aannemers en bedrijven die hun timmerwerk aan ons uitbesteden.” Inmiddels kunnen we alweer zzp’ers inzetten en leerlingen van de vakopleiding. HSE Timmerwerken is erkend leerbedrijf.

TEAM

Ons team bestaat uit jong talent en doorwinterde vaklieden. Door samenwerking van mensen met ervaring en jonge vaklieden met een frisse kijk en ambitie creëren we het perfecte team om een project op de beste manier te realiseren.

PARTICULIER?

Omdat er ook op de particuliere markt steeds meer behoefte is aan een speciaalzaak op het gebied van kozijnen, ramen, deuren en houtrotsanering heeft de HSE de speciaalzaak Kodera geopend.
Bent u een particuliere klant? Dan verwijzen wij u graag door naar Kodera.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Ons doel is zo efficiënt mogelijk te werken om winst te optimaliseren en verspilling van materiaal en arbeid tot het minimum te beperken. Door onze praktische blik, zorgvuldige werkvoorbereiding en kwaliteitsbewaking tijdens de uitvoering van projecten worden faalkosten bij HSE tot een minimum beperkt. Hiermee is duurzaam ondernemen voor ons een regel welke verweven is met onze manier van werken.

PERS

Weten wat de pers over ons schrijft? Lees een reportage over HSE in het ondernemersbelang.

“Onderhoudswerk uitbesteden en weten dat het goed komt”

ALTIJD AL WILLEN WETEN HOE AANTREKKELIJK EEN PROFESSIONELE AANPAK IS?

OFFERTE AANVRAGEN Bel: 075-615 22 20 of stuur een mailtje naar info@hse-t.nl